Comencem el curs 2020-21 Us esperem!

Un any més reprenem les classes el dia 14 de setembre coincidint amb el començament del curs escolar.

Som conscients del que ha representat la situació de pandèmia la primera meitat d’aquest any… Ha estat molt dur però tenim l’absoluta confiança de que a partir d’ara només pot anar a millor.

Per tal de fer possible la reincorporació a les classes presencials, aplicarem totes les recomanacions del programa Salut/Escola i establirem un estricte control tant pel que fa a les classes individuals com a les col·lectives. Aquestes mesures tindran en compte el control de temperatura, l’ús del gel hidroalcohòlic a l’entrada i a la sortida, la distància interpersonal (el nombre d’alumnes i la capacitat de la escola ens permetran establir una distància considerable entre cadira i cadira) i l’ús de material personal totalment intransferible (els alumnes hauran de portar el seu propi material i en cas contrari l’escola el proveirà).

Tot això, és clar, combinat amb protocols especials d’higiene, l’ús constant de mascaretes per part de l’alumnat i el professorat i la recepció a l’exterior de l’escola com a mesura de control de protocol i aforament. 

Aquestes mesures, que a priori poden semblar complicades, són merament procedimentals i un cop assimilades es transformen en una rutina assequible que alguns dels professors ja hem pogut comprovar que funciona durant aquests mesos d’estiu. 

Pel que respecta a les classes de llenguatge musical estem, com sempre, pendents de la vostra disponibilitat. La idea és conservar els dies i hores que es van establir el curs passat però encara estem pendents de definir-los definitivament per la qual cosa us preguem contacteu, si no ho heu fet ja,  el més aviat possible amb els diferents professors per confirmar o descartar horaris.  

Per acabar volem reiterar un cop més les gràcies de tot cor pel vostre suport en aquests moments tan complicats. Entre tots ens en sortirem, segur!

Moltíssimes gràcies a tots

Comencem amb il·lusió!