Viu la música 2019

Sant Vicenç de Montalt ha acollit la 2ª edició del Viu la Música!. Tres espais emblemàtics del municipi, com són la plaça del Poble i les masies de Can Baró i Can Gasull, han acollit les diferents actuacions i espectacles musicals. L’objectiu d’aquesta iniciativa és contribuir a la difusió de la música entre la població, i busca crear noves audiències, nous espais, així com generar noves oportunitats d’activitat que donin bon ambient a les vetllades santvicentines.

L’activitat ha arrencat a les 11 del matí amb un concert de l’EMM de Premià de Mar. A continuació d’aquesta actuació, la primera de totes, que s’ha dut a terme al pati de la masia de Can Baró, actualment seu de l’Ajuntament, la plaça del Poble i la masia de Can Gasull també s’ha omplert de música amb les interpretacions de la Big Band, la coral ‘Som Veus’ i el Conjunt de Corda de l’EMM L’Oriola, i de diferents escoles de música de la comarca, com Estudi de Música de Vilassar de Mar, Mataró, Calella i Arenys de Mar.

En Guillem Puig ens ha representat i ens ha fet gaudir amb les  excel·lents interpretacions que ha preparat amb en Ricard de:

  • “Nocturn en Do menor” Op 48 de Frederic Chopin
  • “Allegro de Concierto” Op 46 d’Enrique Granados

Felicitem l’Ajuntament per la iniciativa i a l’Escola L’Orriola per la organització!

Amb ganes de participar en la propera edició!