Preparant el Concert “Modern strings” pel divendres 23 de març, a l’Auditori del Conservatori Liceu

Aquest concert forma part del CICLE LICEU FAMILIAR 2017-18, un cicle de concerts participatius que permet als alumnes de les Escoles Liceu i del nostre Centre Professional participar en produccions simfòniques o corals de gran format, fomentant la pràctica en activitats artístiques que és tan fonamental en la formació musical dels alumnes de la Xarxa Liceu.

Els alumnes de corda, fins i tot els més petits de les Escoles Liceu, s’uniran a l’Orquestra de Corda del Centre Professional i a alguns alumnes del Conservatori Superior per tal d’oferir, sota la direcció d’Oriol Saña un concert amb temes de jazz, pop i rock, al costat d’estudiants de Música Moderna i Jazz del Centre Professional. 

En Frederic està preparant els representants de l’Estudi de Música que acompanyaran l’Orquestra de Corda del Conservatori Liceu: Alexia Mandri, Xavier Genescà, Arnau Freixes, Oriol Lanzas i Marta Mariscal. Molts ànims amb els assaigs!

Aquest projecte innovador de les Escoles Liceu, en el qual les cordes són protagonistes d’una actuació que va més enllà dels seus repertoris habituals, porta per nom “Modern Strings de les Escoles Liceu” i ja es va estrenar al Palau de la Música a la temporada 2015-16. En aquesta ocasió, amb molts més alumnes i amb més temes musicals segur que ens faran gaudir d’un concert molt especial.
Modern Strings de les Escoles Liceu – Director, Oriol Saña

Programa

  • Canción para un paxaro 
  • E-Untitled 
  • Conejiltrami
  • Paradice City
  • Take on me
  • Peugeot 205

Junt amb l’Orquestra del Centre Professional i de l’Ensemble de jazz de L’AULA de MM i Jazz del Centre Professional també participen alumnes de corda de les escoles Liceu Urquinaona, EMM Claudi Arimany de Les Franqueses del Vallès, Esclat Vila Olímpica, Esclat Les Corts, Victòria Geli de Calella, Pilar Cotrina de Vilassar, Àgora Sant Cugat International School i SEK Catalunya.