Benvinguts al nou curs !

Esperem que les vacances hagin estat profitoses i aprofitem l’avinentesa per a recordar-vos que les classes començaran el proper 7 de setembre. Si teniu algun dubte en relació a l’horari estarem a l’escola per informar-vos.

Us volem recordar també alguna de les activitats que com cada any podreu dur a terme al nostre centre vinculat al Conservatori Superior de Música del Liceu.

En primer lloc els alumnes que cursen els cursos de Bàsic realitzaran una cantata al Gran Teatre del Liceu o bé al Palau de la Música Catalana. Pensem que aquesta activitat serà molt interessant I alhora tindrem l’oportunitat d’actuar en un d’aquests espais tant meravellosos.

Durant la primavera, els alumnes de violí i guitarra participaran en els stages d’orquestra. Tindran la possibilitat de formar part de les orquestres del conservatori i realitzar un concert a l’auditori del Conservatori. També us recomanem aquesta activitat, ja què les orquestres estaran dirigides per directors de gran renom.

També recordar-vos les innumerables activitats que us proposem al mateix Conservatori Liceu com poden ser les masterclass amb els millors pedagogs musicals del moment que durant tot l’any es duen a terme, els concerts on participen els alumnes de les escoles vinculades, i moltes altres activitats que us anirem anunciant al llarg del curs.

Com sabeu, el fet que el nostre centre estigui vinculat al Conservatori us dona l’oportunitat, no només de realitzar aquestes activitats, sinó també de poder fer el seguiment d’uns estudis reglats i de qualitat.

No dubteu en demanar-nos informació i consell sobre de les activitats proposades. Sabem que seran molts interessants per vosaltres.

Per finalitzar, us volem fer saber que els tots els divendres a les 19:15 hores es farà l’activitat d’orquestra.

Us hi esperem!