Iniciem les assaigs de la cantata “La volta al Món en 12 cançons”

Benvolguts pares i alumnes,

El proper divendres dia 15 de desembre començarem els assaigs de la cantata d’aquest any, La volta al món en 12 cançons, dins les activitats previstes a la xarxa d’escoles vinculades del Conservatori del Liceu. La cantata es composa de dotze cançons representatives de Catalunya, el País Basc, Israel, els Balcans, Àfrica, Amèrica i Àsia.

  

Aquest primer contacte estarà destinat al repartiment de les lletres, audició de les diferents cançons i introducció dels diferents elements de percussió corporal que les acompanyen. L’horari d’aquest primer assaig és de 17,30h a 19h.

Enguany la data prevista pel corresponent concert és a mitjans d’abril, el dia 14, al Palau de la Música Catalana. 

Volem recordar-vos que aquest any aquesta activitat és obligatòria per a poder assolir el curs corresponent i que està dirigida a tots els alumnes que estiguin fent LLenguatge Musical Bàsic 3, 4, 5 i 6.

Som conscients de que compatibilitzar aquestes estones és en alguns casos complicat i per tant intentarem que els díes d’assaig siguin el més variats possibles. Per altra part les classes de llenguatge es reforçaran amb elements de la cantata per facilitar el seu aprenentatge.

Seguim!